Kissie är generös!

Kissie har en tävling där man kan vinna 2000:- kronor på h&m!
Om jag och Dilnaz vinner så kommer vi dela , dvs 1000 kronor var :)
Rätt mycket , har faktiskt aldrig haft så mycket kontant eller på presenkort förut eftersom jag(Fanny) suger på att spara pengar eftersom jag är shopaholic!
Men iallafall , hoppas vi vinner !
PUSS!

Till Fanny

Jag använder Nivea's till ansiktet och Dove's till kroppen. Var noga med att du applicerar krämen över hela kroppen så att det inte blir fläckigt. Och inte för mycket på samma ställe. Då blir det också fläckar. På ryggen kan du ju låta en kompis eller din syster eller någon fixa ;) Nu ska jag skriva själva inlägget!
_____________________________________________________________

Hejsan! Hur är det med er? Med mej är det bra, faktiskt :) Min födelsedag var den bästa på flera år måste jag säga. Alla andra har blivit så dåliga. Så jag var faktiskt nöjd med detta årets birthday! Fick lite kuliga saker också. Jag visar det sen!

Igår var jag med Alice och Dalia. Jag köpte min mat och så drog vi hem till Dalia. Vi skulle kolla på film men filmen funkade inte, så vi fixade naglarna istället! Mina blev skitsnygga till en början, men när jag målade mer än 2 lager blev det helt förstört! Så jag kom hem med riktigt fula naglar, haha. Alices blev jättefina med ceriserosa (stavning) naglar med vita hjärtan på och Dalias vartannat orange och vartannat blått på sina naglar, samt orangea hjärtan på de blå naglarna och blåa hjärtan på de orangea osv :)

Med tanke på hur dåliga mina naglar blev igår så fixade jag till dem liite bättre idag. Det fick bli mörkt rött! Härlig färg. Och bara två lager, så håller det inte blir jag arg!

Såja, nu har jag skrivit lite, då ska jag bara väntapå att Ronas ska gå ut så att jag kan få spela på mitt Guitar Hero World Tour xD Haha. Min handboll har han baxat också =P
Ha det bäst!
/ Dilnaz

Mina skor, och min väska xD På tåget påväg till Jönköping

Brun utan sol.

Hejsan :)
Eftersom vi ska till Sydpoolen med klassen snart så tänkte jag använda bus(läs;brun utan sol) eftersom jag är vädigt blek .
Så , nån som har nått tips hur man lättast applicerar det?
Och hur ska man göra när man ska applicera på ryggen?
För man kan ju liksom inte ta Foundation över hela kroppen ;)
Kram // Fanny

Lets get freaky now.

Godmorgon :)
Haha , sätt och läste Kenzas blogg så kommer våran granne in med sin bebis , hon la den i min säng och gick och prata med mamma , fast den började bara gråta när den såg mej ('a)
Nu har jag fastnat på en låt som ca spelas 24/7 här i mina hörlurar . Och nu sitter jag i pyamas ('a)
Och dilnaz , varför bloggar du inte längre? x)
SKojja bara du<3
Men hörni , nu ska jag gå och samla godis och poäng för att få presentkort eller trisslotter , PUSS<3


Gratisgodis

Säger bara , kanonsida ! Man behöver samla 11 godisar sen får man det i brevlådan , nu har jag kämpat i två dagar och har 11 godisar , jag är så lycklig.
Men jaja , vad väntar ni på?
Klicka på bilden och fyll i era uppgifter , lycka till ! ;


svar på kommentar

''Johan är väl inte ett dugg lik tokio hotel?''

Nej, tycker jag verkligen inte! Ska jag vara ärlig kommer jag inte ihåg hur vi kom på namnet, det var nog Fanny som kom på det om jag inte har fel? Aja vi, eller jag, tycker inte att johan är lik th, punkten och sluten :)

har inte så mycket att säga faktiskt. kroatien vann över sverige i handboll. suck, aja, det var bara gruppspel! och så fyller jag år imorgon, bara så att ni vet. haha.

Puss! / Dilnaz

Godnatt!

Nu ska jag sova! Eller åtminstonde gå bort från datan, vi ses imorn babys! Puss!

(Btw, ni som går i mitt handbollslag, bilder från Hallbybollen kommer senast fredag! Lovar! Det är bara så att filerna är så stora att det tar tid att ladda upp.. <3)

Gratis Godis

Bli gärna medlem här , man får gratis godis hur lätt som helst och det är inte alls svårt .
Tänk att du får post i brevlådan , öppnar brevet och det är FULLT med godis !
Låter inte det lite underbart?
Så varför tveka?



Gratis mode!

http://www.gratismode.se/?c=39166

Man samlar poäng och kan byta ut det mot presentkort på ca 60 välkända butiker , bland annat Din Sko , H&M och åhlens , när ni blir medlemmar får ni 50 poäng direkt ,. Det är lätt att få poäng , man kan tillochmed bara besöka sidor !

Alice Svensson

Bara jag som tycker att det här framträdandet var sjukt bra!? Hoppas jag verkligen inte!!

/ dilnaz

sjuk

Tjenare på er :)

Jag är ju bäst på att hålla bloggen uppe! Inte. Men jag har en riktig anledning nu, haha. Jag har bestämt mej för att ändra om mitt schema lite så det mesta av tiden går till att spendera tid med de närmaste och plugga och så. Ja, ni fattar :) Idag är jag iallafall sjuk. Suck. Har vaknat upp 2ggr i natt och spytt, och så när jag vaknade. Inte så kul, faktiskt. Och det var ett tag sen jag pratade med Fanny. Igår innan jag skulle sova senast =O Jag måste messa henne om ett tag.

Idag åkte även en av mina bästa vänner Linda till Egypten ''/ Kommer sakna henne! Eller det gör jag ju redan. En vecka utan att ens kunna messa med henne! Och så är det synd att hon inte är här på fredag, för då fyller jag år ''/ Miss you baby <3

Vilka såg Handbolls VM igår? Sverige - Spanien, SWE vann såkart, =D Jag älskar verkligen handboll, både att spela och att titta på det. Alltid lika intressant, tycker jag! Själv har jag spelat i 5år i höst. På tal om handboll, mina tränare verkar vilja ha mej som reserv målvakt, så jag fick stå i mål hela träningen igår. Sjukt kul! =D Fast jag är inte så jättebra på det än, men det är det man har träningar till! ;)

Jag har tråkigt. Jag ska se lite på statistiken, sen så återkommer jag med min lysande idé. See you :)


Här har vi mej då =D Den med svarta byxor är jag de, den andra är Alice =D

För syster;

Eftersom min syrra och hennes man vill se bild på mej , så enjoy ;









Förlåt om ni får ont i era små ögon , puss . <3

Fanny här

Hallo .
ska snart dra och shoppa eftersom jag lämnade tillbaka löshåret.
Glömde min mobil hos en kompis igår.
Så hon skickade till alla på listan att jag skulle gå och ta självmord och stängde av telefonen .
Haha sjukt taskigt ;)
Men nu orkar jag inte blogga ( skrivkramp you know)
Haha jag är så klen, puss , visar sen vad jag handlade <3

...

men bara ta mej härifrån, någon snälla gör det..

TV

Hejsanhejsan :) Förlåt för att vi har haft en så seg uppdatering! Men antingen har ingen av oss orkat eller så har vi inte haft något att blogga om. För mej har det vart så att mitt liv är otroligt tråkigt just nu så allt jag gör är att sova och sitta vi datorn :P Men imorgon börjar skolan och då blir det ändring på det hoppas jag! :) För det brukar ju hända lite mer när det är vardag? Vi är ju trots allt lite för små för att gå ut och festa varje kväll ;)

Hur har eran helg varit då? Hoppas den vart bra! Min har vart tråkig, som sagt. Har mest sovit om jag ska vara ärlig.. =P
Aja, nu ska jag glo lite tv (joodå, mitt liv är JÄVLIGT intressant!). Tänkte bara uppdatera snabbt :)

See you Later!
/ dilnaz


ooohyess!! jag är meeegakänd, bara satt ni vet hihi (H)


Inget att blogga om

Nä, jag och Fanny är så übertråkiga att vi inte har något att blogga om, så hellre låta bli att blogga XD

bara så att ni vet allså..

Fredag

Godmorgon!

Hur mår ni idag? Jag mår fint, det är bara otroligt kallt här inne i rummet. Och jag sitter i t-shirt. Brorsan tog min frukost också så jag vet verkligen inte vad jag ska äta! Jag fixar väl något i sista minut.

Har bara tre lektioner idag.. Rätt soft men 80 min SO, nej tack!! Åh, man får ju bara huvudvärk att sitta och snacka om vatten i 80 minuter. Jag kanske kan fixa en plats längst bak. Då kanske jag inte behöver prata lika mycket, hoppas vi. Hhahaha.. jag hatar att delta på lektioner ;p men that's me you know :)

Oh jävlar, kolla på klockan! Måste dra, jag ska träffa Linda efter skolan så jag kanske hinner blogga runt 4-5 tiden (:
Puss
/ dilnaz

Krångel krångel..

Men äntligen! blogg.se har krånglat för mej hela dagen, så jag provade publishme.se/login men nähepp de funkade inte heller. Nu är väl allt som vanligt hoppas jag (:

Vad har ni gjort idag då? För mej var det ju första dagen i skolan efter jullovet. Det gick faktiskt inte så segt som jag skulle tro. Hade bara matte, svenska, SO och spanska idag så det var helt lugnt. Matten kommer bli lugn dom senaste 3 veckorna, statistik är inte så jättesvårt. SO:n ska vi snacka om vatten .. x) och spanska är det grammatik. våran svenska lärare ligger och solar på kanarieöarna så vi har Nilifer medan.. fick skriva om vårat jullov. chillpill :)

Efter skolan drog jag för att visa vägen till min faster, hon skulle visst till skärholmen och kunde inte vägen :P hon bor ju i Frankrike.. så ja, när jag kom hem glodde jag lite på tv och så, sen mötte jag Dalia (sorry, alee menar jag xD) och vi drog ner till ungdomsgården. det var ju tjejkväll så eh ja.. vi kände bara för att gå ner dit :)

nu måste jag sluta, ses! <3


så här ser jag ut btw,---

Kissie

Kissie är bäst :D
Tycker om hennes självförtroende och så :)
http://www.kissies.se

Grammisgalan

        
Oh jävlar, det är ju Grammisgalan ikväll, den började för en timma sen! Shitshit, panik!!!
/ dilnaz

ps. jag och fanny har glott på lite killar med (enligt henne) ''konstiga'' namn. mums mums..

Hemma! =D

Hejhej! Jag kom hem igår runt 22:30 men jag orkade inte blogga, jag var så trött! Så jag hoppas att ni förstår ;) NU hade jag tänkt skriva lite om Hallbybollen, för er som är intresserade =P bilder kommer sen

Söndag: Samling 7:50 .. ' dö ' Så ja.. alla samlades och sen satte vi oss på tåget mot nässjö. vi åkte förbi Mjölby, så jag tog kort på ''Mjölby'' skylten xD  var ju bara tvungen. och när vi åkte förbi Linköping ropade jag; ÅÅH, här bor fija =D haha. men jo, tågresan var kul. Vi bytte tåg i Nässjö mot Jönköping, men det är inte så intressant. När vi kom fram packade vi upp alla våra saker och sånt. sen spelade vi våran första match! det var mot Norrköping, och vi vann!! =D kommer inte ihåg med hur mycket men whatever vi vann xD sen så chillade vi bara fram tills klockan 19 då vi spelade andra matchen mot Kroppskultur (?) tror jag dom hette XD hahah, vad vet jag =P aja, den matchen vann vi med så vi blev supertaggade tills nästa dag =D

Sen åt vi middag och så.. Köttbullar med nånting =P vi skulle kolla på film men Robin hade inte tagit med någon sladd eller så gick det inte att koppla allt till tv:n. fan xD Fast den dagen var kul. Vi satt på rummet och flummade, kastade näsdukar på robin, jag missade hela tiden XD haha. och jag e handbollsspelare va :P

klockan 2 på natten började brandlarmet... åh.. alla i laget låg kvar i våra sovsäckar och trodde att det skulle gå över men det gjorde det inte. så alla lag i byggnaden blev tvugna att gå ut i det iskalla vädret och stå där i, vadå, 10min? sen kom två poliser och två brandmän som fick stopp på det. falsk alarm!! åh, mitt i natten också..

Tisdag: endast en match idag! för det var liksom, vann vi första matchen var vi garanterat vidare till a-slutspel.  Vi vann (a) Vi spelade mot Hästö. så.. resten av eftermiddagen spenderade vi på Rosenlundsbadet! De var riktigt roligt. Spec när vi åkte i strömmen och stod i vågorna XD hahahha. ' dö ' Klockan 7 drog vi för att se F93's match. dom vann! hoho. Vi spif:are är ju lix.. bäst (H)

men dagens bästa måste ju ha vart kvällen, igen! hahah.. det var några som hade rivit ut lite bilder från okej och jag hittade f y r a  tokio hotel affischer! fast tjejerna i laget ville ju riva sönder dom så jag sprang längst ner i byggnaden så det slutade med att jag inte kunde komma ut ur p96's korridor.. skulle jag komma ut därifrån så skulle dom ju riva sönder alla affischer och de ville jag inte, så en timme var jag, vivi, johanna & honia nere i korridoren där. jag inne i korridoren och dom utanför. jag hållde fast dörren så dom kunde inte komma in xD men sen fick honia tag på mej, och släpade in mej in i killtoan.. fyfan.. och nåra killar från 96orna såg när hon drog in mej. pinsamt !? aja.. hon låste in mej i toan 2 gånger, lättlurad som jag är. blä.

sen körde vi lite idol haha xD jag kom vidare !! XDXD sen spelade jag en skånsk intervjuare som skulle intervjua Johanna aka Andreas Carlsson

Jag: Hur känns det att vara andreas carlsson?
Johanna aka Andreas Carlsson: Ja men jag är ju rik!!!

Haha!! XD när jag kom tillbaka till rummet snackade dom om söta killar och jag var ju tvungen att vara med..

Söndag: slutspelsmatcher! Mötte Aranäs 1 första matchen och vann. RP andra matchen och vann. Aranäs 2 i semifinal och förlorade med 2 mål ''/ Men vi kom 3-4 av 32, det är vi riktigt nöjda över!!! Fast jag kan ju erkänna att vi inte spelade vårt bästa. i anfallet. 'suck'

Vi duschade, åt lunch och drog sedan till p96 match, dom var så duktiga att dom tog sej hela vägen till A-final, och vann! wohoo, :) haha.. fan vad jag och skrek den matchen XD hahahha.. av f97, den årsgruppen jag spelar i alltså, vann Skogås, och andra plats till Aranäs. Grattis till dom!

Hemresan var minst sagt jobbig. Det var svinkallt, och när jag ville sova var 89732453 kameror framför mej. eller okej, 4 kameror men ni fattar poängen. sista 20 minuterna var iallafall roliga ! XD ''beenjamiin...'' hahaha, roligast XDXD sen när jag var hemma var jag helt slut. jag åt lite mat, kollade på tokio hotel dvd och somnade.

Så för att sammanfatta allting kort, var det 3 skitroliga dagar. Det bästa med sånna här cuper som man sover över på är ju inte bara att de är fyllda med handboll. Man får ju vara med tjejerna och komma närmare varandra som lag. det är otroligt roligt tycker jag!

och att jag blev småkär i sjukt heta killar var ju ingen hemlighet...

Nu ska jag bara ta det lite lugnt. Äta frukost (nej jag har inte gjort det än). Ikväll blir det nog ut till ungdomsgården. You'll never know ;)

Hörni!

Jag har fått flera brev om folk som säger att dom har snackat med en kusin till mig som ska heta Alicia. Hon ska ha lovat saker som att jagska träffa dom och verkar ha påstått annat som inte stämmer. Jag har inte och har aldrig haft nån kusin som heter så. Ett flertal säger också att de harpratat med mig på msn och annat, och adresser som absolut inte tillhör mig har dykt upp. Så, ett gott råd: Lita aldrig på att någon är eller känner mig om ni absolut inte får det bekräftat!

Källa tv4.se/idol

Gaad

Jag säger ju att jag är dålig på att blogga nu när dilnaz är borta , men om ni vill kan ni få besöka min bdb , kommer inte vara hemma idaf btw
Bdb ; FannyyFierce


Bild på mej ;

Förlåt

Förlåt för dålig uppdatering,
Har inte haft tillgång till data idag eftersom jag har varit med en kompis & tagit kort , jag kollade nyss på statistiken och såg att det var typ 5 gånger mer folk som läser här än min förra blogg , hihi lite kul :D
ehm , somsagt har varit med ne kompis och tagit kort , svinigt kallt ut , minus 13 eller nått , buhu :<
Som ni nog har läst så är dilnaz i jönköping(?) på cup , och imorse när jag vakna hade jag fått ett sms från henne att det var kallt , haha x)
Men alltså , jag suger på att hålla uppe en blogg , så ja , ni får nöja er med en bild på bill ;


Söndag

Godjättemorgon, kära vänner!

Vad gör jag uppe såhär tidigt kanske ni tänker. Men jag skrev ju förr att idag åker jag till Jönköping på en handbollscup som heter Hallbybollen! Kommer bli otroligt roligt! Lite synd att det inte finns internet där bara. 3 dagar utan bloggar och bilddagboken.. Hur ska jag klara mej!? Haha. Men Fanny kommer nog uppdatera här hoppas jag, ifall hon inte glömmer ;)

Ni anar inte hur trött jag är! Har sovit i 1 timma. För jag kunde inte sova. Lyckat eller hur? Herrejösses, orkar knappt vara uppe. Men jag får väl sova på tåget till centralen och så på tåget till Linköping, som borde vara hmm.. över 2 timmar? Fast det kommer nog vara lite omöjligt att sova tycker jag, jag kommer ju sitta med halva laget, :) Verkligen underbara tjejer, har saknat att vara med dom faktiskt. Och jag, Johanna och Vivi skulle ju träffas under lovet men det har vi inte gjort.. Vet faktiskt inte varför.


Nä, vet ni vad? Dags för mej att kolla in mitt lags hemsida (http://laget.se/polisenf97 för er som vill), spana in lite bloggar, kanske glolite på youtube (?) och sedan ta tåget in till stan.. Önska mej lycka till nu!
/ Dilnaz


Jönköping

Nu är det så att jag åker till Jönköping på handbollscup i ett par dagar, så Fanny får ha hand om bloggen! Vi ses!
/Dilnaz

design

AAAALRIGHT, jag vet att det ser helt knas ut, men jag är inte så duktig på design. får väl fråga lite folk hur fan man får headern stor xD något tips?

/dilnaz

Update: NU är jag sådär nöjd. Nu ska jag bara få den centrerad. Snart. x)


Om oss

Hejsanhejsan! Vi är två tjejer som heter Fanny & Dilnaz, och vi är Tokio Hotel & Johan Palm - fans! I våran blogg skriver vi om våran vardag, samt det senaste från Johan & TH. Vi skriver alltid vart vi fått allt ifrån, såklart!

Vi lärde känna varandra genom Tokio Hotel's fanclub, och vi tackar tokio hotel för det. Vi pratar varje dag, antingen genom telefon, sms eller msn. Fast aja, det kanske inte är så intressant.. Nu ska vi bara fixa lite här i bloggen, sen kommer allt roligt =D

Kram
/Dilnaz

I'll stand by you.


Gott nytt år!

Senaste från Johan's blogg på tv4.se/idol

Vad gör jag egentli Blogg Det här skulle jag bloggat på nyårsafton egentligen, men det blev nåt fel. Gott nytt år! Vad gör jag egentligen? Att blogga på Idol 2008's sida är ju såå last year...


Allt om johan ;

Ålder: 16


Födelsedag/Stjärntecken: 3 mars/fiskarna


Familj: Mamma Marie-Louise, pappa Jan, storasyster Magdalena, storebror Henrik.


Civilstånd: Singel.


Bor: Mjölby.


Uppvuxen i: Mjölby.


Jag jobbar som/studerar till: Går första året av teknikprogrammet på gymnasiet.


Mitt största intresse förutom musik: Umgås med folk, slappa och konsumera socker-, koffein-, salt- och fetthaltiga substanser.


En person som betytt mycket för min musikaliska utveckling: Brorsan. Henrik har både inspirerat och lärt mig mycket.


Mitt första framträdande: Mitt första riktiga framträdande på scen var i kvarnparken i Mjölby med mitt dåvarande band när jag var runt 10 år. För att det är en sån enorm möjlighet, för att folk har tjatat på mig och för att det verkade kul att vara med. Och det är det verkligen!



Den här låten sjöng jag på första Idol-audition: The Drugs Don't Work, en skitbra låt av The Verve.


Varför kommer jag att vinna Idol 2008: För att jag alltid kommer se till att ha kul på scenen. Det smittar av sig!


Ett instrument som jag kan spela: Gitarr.


Ett instrument som jag skulle vilja lära mig spela: Säckpipa, såklart!


Min favorit i Idol-juryn: Anders Bagge.


Min favorit bland de tidigare Idol-deltagarna: Amanda Jenssen! Hon har inte bara en bra röst, hon är också en riktig artist med mycket personlighet.


Min favoritartist: David Bowie! Han håller alltid i längden.


Om jag skulle återfödas som en artist skulle jag vara: Återfödd?


Den här artisten/skådespelaren skulle spela mig i filmen om mitt liv: Jack Black


Världens bästa låt: Kommer förhoppningsvis att skrivas av mig. Annars så vet jag inte vilken låt jag ska välja. Det finns ju så många som är otroligt bra!


Den första skiva jag köpte: Ingen aning faktiskt, haha.


Favoritfilm: Team America. Den är sådär härligt politiskt inkorrekt!


En bra bok: Ondskan av Jan Guillou.


Favoritmat: Min mammas köttbullar är himmelska! Och pizza. Hawaii med mycket tabasco ska det vara.


Jag klär mig helst i: Lite rockiga kläder, det trivs jag bäst i.


Favoritfärg: Svart, vit och silver.


Favoritskämt/historia:
Två jägare är i skogen när en av dem plötsligt rasar ihop. Han verkar inte andas och bara ögonvitorna är synliga.
Den andre tar fram sin mobil, ringer
112 och flämtar:
- Min kamrat är död. Vad ska jag göra?
Mottagaren försöker lugna honom:
- Ta det lugnt. Först måste du förvissa dig om att han verkligen är död.
Det blir tyst och ett skott hörs.
Sedan kommer mannen tillbaka:
- Fixat. Vad gör jag nu?


Det finns tre typer av människor: De som kan räkna och de som inte kan.Köpa ny mobil, för kameran har slutat fungera på min nuvarande efter att jag glömde den några timmar i ösregn en gång.



Så här ser mitt liv ut om fem år: Jag är internationellt känd musiker som bor centralt i Stockholm och har en liten sommarstuga vid Skottlands kust.


Därför ska svenska folket rösta på mig i höst: Antagligen för att de tycker om mig. Det vore ju lite knasigt om de inte tycker om mig men röstar ändå, liksom.





Källa: tv4.se/idol

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0