onsdag

god morgon :) (fanny, ring mej nu)

hur mår ni idag? jag mår rätt så bra, faktiskt. sov ju över hos pelin idag, det gjorde dilvin och berfin med som sagt. knas barn. vi såg aldrig på film, haha. ingen kollade ens =P så vi satt på tv;n och satt vid datan. och så proppade vi i oss skräpmat ofc ! mysigt fan :) vi filmade en massa och knäppte kort : jag kan visa de för er sedan om de går att  ladda upp bilder. vem vet, bloggen knasar ju så mycket när man ska ladda upp bilder >_<

dagens planer - idag måste jag ju gå hem. har träning imorn. jag tror att tjejerna följer med mej hem idag de med. vill de inte så tvingar jag dom, haha xD Rengin kommer imorgon, de stannar tills på fredag :) myyys. kommer jag hem tidigt ska jag försöka få fanny att komma hit. hon har ju sagt att hon har busskort så varför inte ? haha. (a) jag tvingar ALLA att komma hem till mej. jag vet =D

juste, igår så visade våran underhållare dilvin att hon kan sjunga. när hon blir 16 år. och hon kommer att vinna med sina lil wayne låtar. sådeså xD hahaha, berfin filmade när hon gick runt och sjöng ''a millie, a millie'' HAHAHAHAH. helt jävla ägd. vad finns det mer att skriva? mjo, inte så mycket. nu ska berfin blogga. tycker synd om henne. hon fick aldrig blogga igår så nu ska hon få sitta. kanske. om jag är snäll =D ahha, älskar dej berfin xD <33

puss&kram, vi ses nog när jag kommer hem.
/ dilnaz

inte hemma!

hej på er :)

jag har vart bort nu i ett par dagar, så har inte kunnat blogga pga av att min kusin inte har internet hemma för tillfället. men just nu är jag hemma hos min andra kusin så jag fick låna hennes laptop nu lite snabbt :) haha vi har tjejkväll, våran komiker dilvin står för underhållningen. xD haha, man kan ju knappast äta utan att sätta i halsen, för eh.. jo det gjorde jag x) HAH !

vad gör ni som har sportlov dårå? jag ska ju chilla här i ett par dagar till (tills jag dör av garv, tillägger dilvin). ska nog hem på torsdag, eller imorgon sent på kvällen. måste ju vara hemma på torsdag, man kan ju inte missa träningen ;) haha. på fredag kommer nog Linda hit, ska bli megakul ! och Linda, om du läser detta, håller du och din älskling på för mycket drar jag xD haha nejdå, skämta bara ;) Har jag inte fel skulle fanny också komma i veckan! naw, fan vad kul det vore <3 fanny fierce lixom ;)

nu ska jag låta mina kusiner blogga! jag kan göra reklam för dom, för jag vet att de vill det haha :P http://pelintekes.blogg.se & http://youknowberfin.blogg.se ! besöööök =D <3 haha. och glöm inte mejj på bdb, för de verkar som om ni har gjort de ;) diilnaz @ bilddagboken.se

ta hand om er :)
pusshej,
/dilnaz

trevlig kväll!

tänkte bara önska er en fortsatt trevlig kväll, jag ska dega framför datan med cider och jordnötsringar.. och så Tokio Hotel såklart ! :)
/ dilnaz


tom och bill (aaaaa) <33333333


Kenza , Kissie och Amir !!!!

Hej bloggen , var på UF-mässan idag med min syster (ung företagare) träffade kissie , kenza och amir , pratade även lite med kenza och så ! Hon var jättetrevlig och jättegullig . Här är bilderna iallafall ;

 KENZA !

 KISSIE OCH AMIR ! (var tvungen att täcka mitt ansikte för jag var asnervös så jag såg helt #!&% ut :D

sportlov!

hallå bloggen! :) dilnaz här, fanny är på UF-mässan just i som är i Älvsjo,  hon har träffat Kenza (www.kenzas.se), Amir(www.gaybloggen.com) och Alexandra aka Kissie (www.kissies.se). hoppas hon har det kul!

jaa, då var det sportlov ! :) har inte planerat in så mycket än. ska träna två gånger i veckan och så är det cup på helgen. funderar på att träffa Linda igen och kanske Fanny om det går =D <3 vill shoppa lite och så med .. vi får helt enkelt se hur det blir med det, tråkigt tänker jag inte ha iallafall! och jag ska se en massa filmer med. men viktigast av allt; sova! hihi, yeah, där har ni min vecka på bara ett par rader xD ska bli skönt att slippa skolan i en vecka. jag hatar min skola! har jag gjort sen 4an. då jag tyckte att lärarna blev allt dåligare och mer falskhet inom gänget uppstod.

nu ska jag vänta på att pappa kommer hem, sen ska jag ta pengar och kanske sticka iväg en tripp till skärholmen!

vänskap? - fanny läs detta :)

 [ inlägg raderat ! ]

/ dilnaz


Sjuk!

Tja fanny här , idag är jag hemma för jag är sjuk .< Gör asont när jag sväljer så jag lever på halstabletter. inte så kul . och jag har astråkigt. Buhu ,

Inspiration tack!

Hej ! Idag är det somsagt alla hjärtans dag och jag vet absolut inte vad jag ska ha på mig.
Jag vet att klockan bara är halv tio men jag vaknade åtta och var aspigg. Så jag har druckit choklad och ätit riskaka .

Jag funderar på att ha på mig något sött. Men jag behöver tips.
Jag länkar till den som ger mig bäst tips !


PUSS <3


<3


                               sjukt.       jävla.       sexig!!!

Fredag

tjenatjena allihopa!

idag mår jag betydligt bättre, men fortfarande dåligt. om man säger så. just nu sitter jag och dricker cola samt äter choklad. bara för att värma upp inför kvällen liksom ;D Svensson svensson är på i datorn också så det är myys. ska nog ut till centrum (igen) för att köpa godis. eller chips. nej, jordnötsringar blir det!! soft asså!

smsar med min kusin samtidigt, hon kanske kommer imorgon! ;D hon ska snacka med sin mamma bara och såånt. skitkul om hon kommer och chillar med mej, jag som är sjuk. är bjuden på fest imorgon egentligen, men kan ju inte gå pga min äckliga öroninflammation :''( men hon ska få sin present den dagen jag kommer till skolan! ;D

nu ska jag.. eeh.. lyssna på tokio hotel! världens största puss på er, ha en trevlig fredagskväll! jag bloggar väl mer sen, om jag orkar/kan slita mej ifrån alla tv serier på datan ;)

(drivbild) (TITTA, TITTA, JOHAN PALM'S AUTOGRAF PÅ MOBILEN! ;D)

/ dilnaz

i'm alive

tänkte bara säga att jag lever, men jag är sjuk tyvärr. så jag ska fixa mej nu sen ska jag dra till doktorn runt halv 3. skriver så kort inlägg just nu för att det känns som om huvet kommer sprängas snart. pusshej, Fanny meddelar om jag dör eller något!

puss,
/dilnaz

så jävla vackert..

När jag hörde denhär låten för något år sen började jag gråta.. Jag har inte hört den sen Mars 2008. Tills idag. Jag sökte på Ken Ring (sjukt bra är han!!) på youtube och då kom jag ihåg denhär låten. Sitter och tjuter som ett litet barn nu. Så sjukt jävla vackert !


                               Ken Ring - Bryter Tystnaden <3

Gratisgodis

Nu skriver jag igen , eftersom INGEN blev medlem förra gången !

Gratisgodis har godisarna ;

Piratpengar(Lakrits):
Socker, modifierad majsstärkelse, ammoniumchlorid 7%, rålakrits,mörk sirap, koksalt (0.9%) karamelliserat socker, armon, vegetabilisk olja, ytbehandlingsmedel (bivax, kamaubavax).

Colaflaskor (Vingummi)
Glukossirap, socker, gelatin, surhetsreglerande medel(citronsyra), karamelliserat socker, arom, vegetabilisk olja och ytbehandlingsmedel (bivax, kamaubavax).

Haribo Vingummi:
Glukossirap, socker, gelatin, druvsocker, surhetsreglerande medel(citronsyra) arom färgämnen(E100,E120,E141), vegetabilisk olja, ytbehandlingsmedel (bivax, kamaubavax).

Blåbärs kulor
Socker, stärkelsesirap, surhetsreglerande medel E330(citronsyra), livsmedelsfärger (E120, E131)


Fizzers:
Dextrol, Majsmjöl, Vinsyra, Gelatin, E100, E141, E163, Fläderblomsextrakt. Stearinsyra, Magnesiumstearat

Frukt drops:
Glykossirap, socker, citronsyra, smakämnen. Obs, inga färgämnen.


Funny
socker, gummibase, glukossirap, stabiliseringsmedel (E422) aromer,Emulgeringsmedel (sojalecitin), veg.olja, syra (E330) färgämne E120, antioxidationsmedel (E321)

Lillejan Lakrits:
Stärkelsesirap, socker, härdat vegetabiliskt fett, lakritsextrakt, ammonumklorid, gelatin, geleringsmedel (gummi arabicum), emulgeringsmedel (lecitin), färgämne(carbo medicinalis) aromämnen.

New Refreshers:
Stärkelsesirap, Socker, Veg.olja, Syror: Citronsyra, Emulgeringsmedel: Gelatin, Glycerol Monostearat (E471), Smak-färgämnen, E100.

Jordgubbsdippers
Glukossirap, socker, vegatabiliskt fett, surhetsreglerande medel citronsyra, mjölkproteiner, Emulgeringsmedel sojalecitin, Färgämne E162

Strawberrysplash:
Socker, gummibas, stärkelsesirap, arom, stabilisator (E422), Syror (E330, E296), emulgeringsmedel (sojalecitin) vegetabilisk olja, Färgämne (E120), antioxidantionsmedel (E321)


Kolamix:
Majsolja, socker, mjölkpulver, palmkärnsolja, kakaopulver, salt, gelatin.
Smakämnen Vanilj, kaffe, cocos och choklad.



Så nu tycker jag att ni ska bli medlemmar av gratisgodis , när ni har samlar 11 godisar ( eller mer ) kan ni skapa en order! Sen är det bara att vänta !
Dem har asgtott godis , perfekt för dem som inte orkar gå och handla och bara sitta och samla , fast det tar ju ett tag , men ändå :D
Lycka till ! bli medlem här ;



( KLICKBAR BILD )

Fredag!

Idag är jag på gott humör, så ni som ser mej vardagligen, försök inte ens förstöra det! Vi hade fysträning med Magnus igår så jag jag bita till när som helst .. ;)

hur är det med er då? med mej är det braaa =D är uppe i tid så jag tänkte skriva ett inlägg innan jag käkar frukost och drar till skolan. Första lektionen; slöjd. helt okej egentligen, men efter det är det ju so i 80 min.. ååååh, fan vad jag hatar den lektionen!! damp. (a)

inatt har jag drömt en massa sorgliga saker.. det var ju kul i drömmen, men att det aldrig kommer hända mej är ju så fucked up synd.. åh, vill bara att det ska hända mej, här och nu.. så jävla härligt. och för er som undrar; nej det har absolut inget med tokio hotel att göra.. fan, nu förstörde jag mitt goda humör! lyckat, jävligt lyckat .. -.-'

nu måste jag käka! börjar om 20 min. världens kram till er ! <33


MEEEEEN TJEEENAAAA XD HAHAH. vafan, jag gick väl i fyran här ??
                            (      jag     som      ligger      ner      )

Min dag

nu får jag sitta vid datorn, haha! dagen började med att jag trodde att det var tisdag, perfekt.. kom iallafall ''bara'' 5min sent. har kommit sent varje dag förra veckan och så nu idag. uuuunderbart! not.. sen hade jag en massa tråkiga lektioner som ni inte vill höra om

på promenaden fick jag prata med många pers från skogås, via Fanny xD jävligt najs..

hörni jag är trött, orkar inte blogga.. puss ..

dilnaz is back

Shulululu =)

i'm back. typ. haha. jag vet att jag är sjukt dålig på att blogga numera, och att bilderna från Hallby skulla ha kommit för en vecka sen.. men vad ska man säga? jag orkar helt enkelt inte *lat* och när man vill ladda upp bilder går det ju så himla seg så det hjälper ju knappast.

tänkte bara att ni skulle få veta att.. ja, att jag lever. världens största puss på er, jag lovar att blogga imorn ifall jag hinner! <3333

RSS 2.0